Kuhinje Beograd

Kuhinje Beograd
Treba Vam nova kuhinja?
Hoćete da se kuhinjski elementi savršeno uklope i pitate se gde su najbolje kuhinje po meri u Beogradu?
Moguće je da će se i neka gotova kuhinja u beogradskim salonima kuhinja savršeno uklopiti u Vaš prostor.
Kuhinje Beograd su pravo mesto za Vas.
Izrada kuhinja po meri Beograd veoma je tražena jer u Beogradu postoje mnogi veoma vešti stolari koji će svaku Vašu zamisao pretvoriti u stvarnost.
Pogledajte gde sve možete naći gotove kuhinje i kuhinje po meri u Beogradu, krenite u potragu i naći ćete baš onakvu kuhinju kakva Vam odgovara.
Uklapanje kuhinjskih elemenata, izbor materijala i boja nije lak jer je ponuda velika.
Kuhinje u trendu, kakve viđate po časopisima za uređenje kuće, sada su dostupne i kod nas.
Kuhinje od univera po meri, kuhinjski elementi od medijapana, medijapan sa visokim sjajem, kuhinje sa mat i sjajnim ručkama, elementi sa ručkama u boji, kunije od inoksa, kuhinje od punog drveta - i sve to u svim bojama i dezenima koje možete da zamislite!
Nađite savršenu kuhinju za Vas, ili je zamislite i obratite se profesionalcima koji će napraviti kuhinju po meri Vašeg prostora!
urban-line-kuhinje

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 +381 11 2451852
KUHINJE BEOGRAD Kuhinje italijanskih proizvođača EUROPLAK i CUCINE LUBE vrhunskog dizajna i kvaliteta, izrađene od drveta, furnira ili laminata sa raznovrsnim estetskim rešenjima.
Fleksibilnost uklapanja elemenata sa najnovijim tehnoloskim resenjima i razlicitim zavrsnim obradama su odlike po kojima se ovi proizvodjaci bitno razlikuju od drugih.
Odaberite kuhinju po vašoj meri od četrdeset raspoloživih modela u ponudi: klasičnog, trendi ili modernog izgleda.
xylon-namestaj-kuhinje

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 +381 11 2622010
KUHINJE.
Bavimo se izradom kuhinja po meri kako biste iskoristili prostor na najbolji mogući način.
Budući da je kuhinja centar doma, posebnu pažnju treba obratiti prilikom izbora stila, boja, materijala i opreme.
Ukoliko je integrisana sa dnevnom sobom, taj izbor postaje još teži.
Naši dizajneri će Vam pomoći da kreirate individualnu kuhinju koja zadovoljava potrebe kao sto su multifunkcionalnost, ergonometrija i lični stil.
Kuhinja može dobiti trendi, elegantan, inovativan, dinamičan, minimalistički ili rustični izgled koji oslikava upravo Vaš životni stil.
Takodje, XYLON kuhinje su dizajnirane tako da najefikasnije obezbeđuju dodatni prostor za skladištenje, neophodan u savremenom domu.
XYLON kuhinje se prave od različitih materijala kao sto su mat MDF, MDF visoki sjaj, furnirani MDF, univer, drvo, staklo različite obrade itd.
Upotrebom različitih materijala moćićete da personalizujete kuhinju sa stilom.
Takođe, XYLON koristi visoko kvalitetne mehanizme koji osiguravaju nečujno i dugotrajno otvaranje-zatvaranje svih pokretnih delova kuhinje.
salon-namestaja-mond-line-kuhinje

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 +381 11 3390695
KUHINJE BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE Ako želite da opremite Vašu kuhinju, na pravom ste mestu!
Salon nameštaja Mond Line Vam nudu kuhinjski nameštaj visokog kvaliteta i povoljnih cena.
Cenovnik
fabrika-namestaja-carkic-kuhinje

Fabrika namestaja Čarkić

Beograd, +381 64 2038306
KUHINJE BEOGRAD FABRIKA NAMEŠTAJA ČARKIĆ Kuhinje koje su u ponudi proizvode se od najsavremenijih visokokvalitetnih materijala u velikom broju dezena, takodje se mogu dizajnirati po Vašem projektu.
Cenovnik
mv-tepsic-kuhinje

MV Tepšić

Beograd, +381 63 1139882
KUHINJE BEOGRAD MV TEPŠIĆ Proizvodnja kuhinja od drvenog masiva, furniranog ili farbanog medijapana, kao i od oplemenjene iverice (univera).
Svi modeli kuhinja se mogu tonirati (bajcovati) ili farbati po želji, a takođe se mogu proizvoditi po meri.
Kod nas možete i sami da dizajnirate Vašu kuhinju u saradnji sa našim stručnim osobljem.
Cenovnik
namestaj-cane-kuhinje

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 +381 11 8030818
KUNINJE BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Nameštaj Cane proizvodi moderne kuhinje po meri, najvišeg nivoa, po vašem projektu ili dizajnirane specijalno za Vas.
Cenovnik
ztg-bor-dekor-kuhinje

ZTR Bor Dekor

Beograd, +381 63 500479
KUHINJE BEOGRAD ZTG BOR DEKOR Opremite Vaš dom nekom od naših kuhinja.
Cenovnik
stolarija-god-kuhinje

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a +381 11 2581323
Kuhinje po meri.
Izrada kuhinja po meri.
Kuhinja predstavlja centralno mesto u kući.
Ona okuplja sve članove porodice.
Jako često u poslednje vreme kuhinja okuplja i goste koji izajedno sa domaćinima učestvuju u pripremi hrane.
Zato je važno da se prilikom projektovanja kuhinje napravi funkcionalno rešenje zasnovano na ergonomskim principima, a takođe i estetsko rešenje koje će ispuniti očekivanja korisnika.
Sve ove zahteve uspevamo da ispunimo koristeći najkvalitetnije materijale i opremu svetski poznatih brendova kao što su: EGGER, KAINDL, FUNDERMAX i opreme BLUM, HETTICH, GRASS, FGV i ostali.
Kuhinje možemo podeliti na razne načine, u osnovi to su dva tipa, klasične – tradicionalne i moderne kuhinje.
Ukoliko pogledamo po materijalu od koga su napravljene, onda su to kuhinje od univera, kuhinje od medijapana bojenog poliuretanskim lakom, kuhinje od furniranog medijapana, kuhinje od masiva itd.
Za sam početak potrebno je da imate okvirne mere prostora u kome bi se našla kuhinja, sa pozicijom odvoda i dovoda vode.
Ukoliko nemate pripremljeno rešenje mi ćemo se potruditi da na osnovu Vaših želja i dimenzija prostora nađemo najbolje moguće i izradimo kuhinju po Vašoj meri i želji.
U prilici smo da formirano rešenje prikažemo u formi 3D modela, što će pomoći da bolje sagledate projekat.
linea-milanovic-kuhinje

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
KUHINjE PO MERI, IZRADA KUHINjA BEOGRAD.
Linea Milanovic proizvodi moderne kuhinje po meri, najvišeg nivoa, po vašem projektu ili dizajnirane specijalno za Vaš prostor od strane našeg stručnog tima sa međunarodnim iskustvom u oblasti dizanajna kuhinja po meri.
Naše kuhinje po meri se proizvode od najsavremenijih visokokvalitetnih materijala, u svemu prema svetskim – prvenstveno italijanskim i nemačkim standardima i trendovima.
Za završnu obradu moderne kuhinje se koristi uglavnom medijapan – furniran željenom vrstom drveta (bukva, hrast, orah, tikovina, venge itd..) ili se može raditi moderna kuhinja po meri lakirana poliuretanskim lakom u željenu boju i sjaj – od mat do 100% sjaj.
Takođe nudimo i mogućnost izrade staklenih vrata za gornje elemente moderne kuhinje po meri.
Radne ploče za kuhinju po meri se se takođe biraju i prilagođavaju vašem ambijentu željama.
Pored standardnih radnih ploča za moderne kuhinje po meri, u ponudi imamo i ekskluzivnije radne ploče od kompozitnih materijala, kao naprimer GranMatrix.
Radne ploče takođe mogu biti izrađene od prirodnog kamena, mermera i sl.
Prilikom projektovanja i izrade modernih kuhinja po meri koristimo isključivo okove renomiranih nemačkih proizvođača, kao što je Blum i sl.
Iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje kuhinja, vrhunski kvalitet izrade i prefinjen dizajn nas čini šampionima u ovoj oblasti, što između ostalog potvrđuju realizovane kuhinje po našem dizajnu za predsednički i diplomatske apartmane hotela HYATT.
Sta izabrati za kuhinju?
Kuhinju od univera / iverice ili od kuhinju od medijapana?
Pored proizvodnje klasične kuhinje od punog drveta brend Linea Milanovic proizvodi i ekskluzivne moderne kuhinje od medijapana, kao i ekonomičnije kuhinje od univera.
Dakle šta je bolje, kvalitetnije, luksuznije za izradu moderne kuhije po meri?
Svakako Medijapan.
Pored same besprekorne funkcionalnosti prilikom dizajna i izrade moderne kuhinje po meri, obavezno uzimamo u obzir afinitete klijenta ali i budžet, te je moguće dati predlog za izradu moderne kuhinje po meri u dve cenovne kategorije sličnih vizuelnih karakteristika a to su: standardne kuhinje od univera ili ekskluzivnije kuhinje od medijapana.
Moderne kuhinje po meri.
Moderne kuhinje su svakako nešto što predstavlja zaštitini znak kompanije Linea Milanović.
Prilikom izrade moderne kuhinje uvek se uzimaju u obzir poslednji svetski trendovi u oblasti dizajna i proizvodnje kuhinja po meri.
Kada je dizajn modernih kuhinja po meri u pitanju, prvenstveno se rukovodimo poslednjim trendovima u Italiji i Nemačkoj.
Katalog kuhinja, Katalog kuhinja koji vam ovde predstvaljamo je samo mali deo kuhinja po meri koje izrađujemo.
U ovom katalogu kuhinja su prezentovani prvenstveno proizvodi iz oblasti izrade kuhinja od medijapana, s time što se podrazumeva da se svaka kuhinja po meri projektuje i definiše individualno u skladu sa željama kupca, od rasporeda ugradne tehnike do završne obrade i vrste materijala.
Kuhinje - Proizvodi/Usluge
Većina uredjaja koje svakodnevno koristite u kuhinji počinje da se kvari, fioke ispadaju iz ležišta, vrata kuhinjskih elemenata isto... Ako vam se to dogadja, onda je pravo vreme da razmislite o renoviranju kuhinje i zameni postojećih elemenata. Kuhinja je najvažniji prostor u svakom domu i zato treba da bude napravljena i uredjena po Vašoj želji i meri. Njen dizajn i izgled pozitivno utiču na raspoloženje i daju energiju za dan koji Vas očekuje. Dobra organizacija kuhinjskih elemenata život čini lakšim i može biti od velike koristi kada žurite na posao. Nekada je kuhinja mesto okupljanja porodice i prijatelja, u njoj se vode važni razgovori i zato treba biti opuštajuća i prijatna. Vama je potrebna posebna, napravljena kako ste zamislili, jer će taj divan prostor dati poseban ukus onome što kuvate.
Back to Top